basis methode12

Privacywet. AVG. Bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring “Luister Hoor eens hier”
Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen. Maar in kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg bij mij in veilige handen zijn.Gebruiker van deze privacyverklaring, tevens verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG ben ik, Ria Lem, eigenaresse van LUISTER HOOR EENS HIER, gevestigd in Wilhelminaoord, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67218741

Persoonsgegevens

Waarom ik jouw gegevens bewaar
Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer en social media accounts) zijn voor mij en voor mij alleen. Ik gebruik deze om contact met jou te houden over de weg die wij samen gaan als Ria van LUISTER HOOR EENS HIER en cliënt van LUISTER HOOR EENS HIER of als je gebruik maakt van de contactformulier die je zelf invult op de website van LUISTER HOOR EENS HIER
Ik vraag alleen naar jouw contactgegevens nadat je ja hebt gezegd om met mij te werken. Zie je er na een oriëntatie van af dan is dat prima. Dan verdwijnen jouw eventuele gegevens uit mijn systeem.

Verwerken persoonsgegevens
Mocht je ja zeggen op werken met mij (of het nu om coaching, workshops, afstemming of welke dienst dan maar ook van LUISTER HOOR EENS HIER gaat) dan vraag ik je waarschijnlijk om meer gegevens. Bijvoorbeeld in een inschrijfformulier, mail of tijdens een gesprek. Alles wat geschreven en gezegd is blijft bij mij. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor onze samenwerking. En mocht het eens nodig of zinvol zijn dat ik informatie over of van jou doorgeef dan is dat uiteraard alleen met jouw toestemming. 

Beveiliging
Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Op internet bewaar ik niets van jou. Alles wat we via WhatsApp of Facebook Messenger bespreken blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon, tablet en computer. Deze zijn beveiligd met een code.
Mijn site  (www.luisterhooreenshier.nl ) is een etalage, alleen voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en ik sla daar ook niets op van jou. De website van LUISTER HOOR EENS HIER maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.  Luister Hoor eens hier gebruikt  voor zover ik weet geen koekies/ cookies.
Als je een vermoeden hebt dat er aanwijzingen zijn van misbruik, of dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn, neem dan contact op met LUISTER HOOR EENS HIER.

Niet digitale gegevens
Een enkele keer schrijf ik iets over jou op of bewaar iets wat je bij mij maakte. Ik bewaar dat in een afgesloten kast. En ik” alleen” weet waar de sleutel verstopt is..
Je mag er dus gerust op zijn dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens deel met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is. Laten we daar maar niet van uitgaan.

Termijnen waarop ik gegevens bewaar
Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk voor het werk dat ik met jou doe.

Jouw rechten 
Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijd. Je mag me hierover altijd aanspreken.

www.luisterhooreenshier.nl is een website van LUISTER HOOR EENS HIER
LUISTER HOOR EENS HIER is als volgt te bereiken;

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06-46388581
K.V.K nummer: 67218741

Kosten & Contact

Voor de tarieven verwijs ik u graag naar de speciale tarieven pagina elders op de website. Bellen mag altijd om eventuele vragen rechtstreeks door te nemen. Telefoonnummer: 06 - 46 38 85 81 (ma-vrij 10.00 tot 20.00 uur)
U heeft uw naam niet ingevuld
U heeft niet een geldig e-mail adres ingevuld
U heeft niet een juist telefoonnummer ingevuld. Gebruik geen streepje of spatie in het telefoonnummer (bijv. 0626969123)
U heeft niets ingevuld!
Onjuiste code!

nieuw inzetlogo

Ria Lem,  
E-mail: formulier@luisterhooreenshier.nl 

Telefoon 06 - 46 38 85 81

K.v.K nummer 67218741

logo luisterkind