basis methode12

Luister Hoor eens hier  Kind-en oudercoaching

Kindercoaching is voor mij het door laten stromen van de levensenergie die het kind in zich heeft. Het luisteren naar kinderen en ouders en het aanvoelen van wat zij nodig zijn. Dit om het kind ondersteuning te bieden in het loslaten van blokkades, om het kind verder te laten ontwikkelen. Zodat het kind met goede inzichten, houvast en zelfvertrouwen het leven in balans kan houden. Zo kan het kind de levenslessen positief en met een juiste instelling overwinnen en aanvaarden.

Kindercoaching heeft niets met vaste systemen te maken, het heeft met inzicht, passie, gevoel en creativiteit te maken. Er wordt gekeken wat bij het kind past en wat nodig is om zijn/haar doel te bereiken.

Dat wat ik wil is het kind laten ontdekken van zijn of haar talenten en het terug laten keren naar het gevoel. Ik wil het kind een frisse en verhelderende blik op de toekomst geven en het gevoel geven dat de wereld uitkijkt naar datgene wat het kind te bieden heeft.

Kortom: het kind zo authentiek en origineel mogelijk de wereld in laten stromen en laten ontdekken.

Rouw, verlies en ziekte is ook een thema wat in mijn leven en ons gezin afspeelt. Doordat ik deze donkere kant beleef en meebeleef. Ben ik mij bewust wat er in ouder en kind omgaat. Het is een situatie wat nodig is om te accepteren en te begrijpen, hoe moeilijk en zwaar het ook is.

Mijn mogelijkheden zijn rijk en elk kind mag daarvan mee profiteren. Ik gun elk kind het grootste levensgeluk en dat is “zelfliefde” met heel veel vertrouwen in het leven. Mijn affirmatie is "Ik geloof in de Magie en in de Magie is alles mogelijk".

 

Uw mag altijd vrijblijvend contact met mij leggen. Tijdens het "gratis" intakegesprek" mag u beoordelen of ik diegene ben die past bij de energie van uw kind.Tevens kan ik beoordelen of ik uw kind kan begeleiden in zijn/haar zoektocht. Zo niet, dan verwijs ik u en uw kind graag door naar een ander soort passende vorm van hulp. Als u besluit om het coachee proces aan te gaan, dan zal ik het kind meenemen in een  "magische" reis waarin het kind inzichten en antwoorden zal gaan krijgen, die hij of zij zelf gaat ontdekken. Zo zal het kind met vol vertrouwen het leven weer omarmen.

Reis met me mee en samen laten we jouw “Magie”los…..

 

 

                A “healer”is not someone that

 

you go to FOR healing.


  A Healer is someone that

 

   triggers within you, your


    own ability to heal yourself!!

 

 

 

kindercoach

 

 

Kosten & Contact

Voor de tarieven verwijs ik u graag naar de speciale tarieven pagina elders op de website. Bellen mag altijd om eventuele vragen rechtstreeks door te nemen. Telefoonnummer: 06 - 46 38 85 81 (ma-vrij 10.00 tot 20.00 uur)
U heeft uw naam niet ingevuld
U heeft niet een geldig e-mail adres ingevuld
U heeft niet een juist telefoonnummer ingevuld. Gebruik geen streepje of spatie in het telefoonnummer (bijv. 0626969123)
U heeft niets ingevuld!
Onjuiste code!

nieuw inzetlogo

Ria Lem,  
E-mail: formulier@luisterhooreenshier.nl 

Telefoon 06 - 46 38 85 81

K.v.K nummer 67218741

logo luisterkind